Taarten Bestellen in Leeuwarden

Wij bezorgen de mooiste en liefste taarten

Cupcake Buddy Leeuwarden is gespecialiseerd in stijlvolle luxe (kleine) taarten op bestelling in Leeuwarden, zoals cupcakes en taartjes. Onze taartjes worden met veel passie gemaakt en je kunt er alle kanten mee op. Zo maken wij bijvoorbeeld trouwtaarten op bestelling eventueel in combinatie met bijpassende cupcakes. Of taarten voor verjaardagsfeestjes of feestdagen zoals de Super Mario en Fortnite taarten onderaan de pagina.

Elke taart is bijzonder en worden met zorg gemaakt, want ze moeten er niet alleen prachtig uitzien, ze moeten zacht en smeuïg zijn van binnen en tegelijk verassen met een lekkere vulling. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een drip cake, waterkleur taart, pastelkleurige taart, taartje met figuurtjes van eetbare papier, fondantfiguurtjes, eetbare bloemen of gewone bloemen voor versiering... en ga zo nog maar even door.

Onze taarten zijn minimalistisch met zachte kleuren en accenten, elegant, prachtig en overheerlijk! Bekijk hieronder een greep uit onze eerdere taarten!

Bekijk de prijslijst voor cupcakes en taarten

Lief, Verrassend en Fris

Deze prachtige pistache mini taart met frambozen vulling en vanille botercrème is heerlijk zacht van binnen met de warme notige smaak van pistache en verrast met de frisse smaak van de vulling gemaakt verse framboos. Zelfs de bloemen en de vlinder zijn eetbaar en maken de presentatie helemaal af.

Een elegant, luchtig genot

Deze simpele maar elegante taart brengt je naar de wolken! Deze vanille sponge cake (of biscuit gebak) met aardbeien- en mascarpone cream cheese vulling, bedekt met cream cheese afgemaakt met een witte chocolade drip en verse bosvruchten, maakt elke luchtige en romige hap met fruitaccent een moment om te genieten.

Cupcakes en toch wat om aan te snijden

Het kan een prachtig gezicht zijn om een pronktafel of etagère vol met bijzonder cupcakes van Cupcake Buddy te presenteren, maar we krijgen vaak te horen dat men toch ook wat wil aansnijden. Een mini taartje is daarom de perfectie aanvulling: zo kun je toch iets aansnijden en daar een mooi moment van maken alsook je gasten allemaal een bijzondere ervaring geven met onze cupcakes. Want een hele mooie en overheerlijke cupcake van Cupcake Buddy geeft nou eenmaal iets meer body aan het hapje dan een sneetje cake. Een cupcake is eigenlijk een mini mini taartje per persoon, compleet met versiering en optioneel een vulling, dus dat voegt echt wat toe. Een heerlijke luxe voor je gasten die perfect past bij bijvoorbeeld je jubileum, en toch ook een mooi taartje kunnen aansnijden!

Elegant, Minimalistisch, Stijlvol. Heerlijk.

Cupcake Buddy's stijl wordt gekenmerkt door minimalisme met impact. Deze overheerlijke taart heeft tenslotte niet veel elementen, maar oogt toch luxueus en uitnodigend.
Een heerlijke smeuïge chocolade taart, gevuld met meerdere lagen van witte ganache, bedekt met vanille botercrème en eetbare bloemen.

Mini taartjes voor feestdagen en festivals

Deze prachtige kleurige mini taart voor het Indiase Holi festival is een echte eyecatcher. Een heerlijke vanille taart met vanille botercrème; heerlijk simpel en simpelweg heerlijk!

Presentjes meegeven naar huis

Taartjes zijn ontzettend leuk, lief en mooi om aan te snijden en een mooi moment mee te creëren, maar daar hoeft het niet op te houden: je kunt bijvoorbeeld ook cupcake doosjes klaarzetten die elk een cupcake bevatten. Cupcake Buddy maakt op bestelling mooi versierde doosjes van één cupcake, vaak met lintjes en droogbloemen. Het leuke hieraan is dat je het doosje én cupcake zo kunt afstemmen op je thema. Dit staat niet alleen mooi, het laat ook gegarandeerd een unieke herinnering na bij je gasten.

Dus zoek je taart, dan ben je bij ons aan het juiste adres, maar denk ook eens aan de combinatiemogelijkheden met cupcakes!

Thema taartjes met eetbare prints

Met eetbaar papier kun je werkelijk alle kanten op, neem bijvoorbeeld deze schattige Super Mario mini verjaardagstaart: de achtergrond kleuren zijn er met botercrème naadloos in verwerkt met daarop de eetbare figuurtjes van papier erop geplakt. Door de wolkjes van fondant te maken krijg je wat diepte waardoor deze leuke mini taart nóg speelser wordt.

Mini taarten worden bezorgd in een mooi versierde stolp

Niet alleen de mini taarten zijn mooi, lief en stijlvol, ook de stolp waarin de taartjes verpakt worden zijn smaakvol versierd, vaak met lintjes en droogbloemen. Smaakvolle luxe, zonder weg te nemen van de inhoud waar het om gaat.

Fortnite mini taart voor kleinzoon

Sharda: Prachtig gemaakt, lekker van smaak service 👍👍 had van fortnite besteld zowel mini taart + cupcakes, geweldig gemaakt en mooiiiii verpakt geleverd👌👌iedereeen was onder de indruk en de kinderen waren niet weg te slaan! Mijn kleinzoon was helemaal in de wolken 😍😍SUPERRR 👍👍

Overdaad, Weldaad

Soms wil je gewoon pure verwenning, zoals deze droom voor echte chocoholics. Een chocolade taart gemaakt met gedroogde veenbessen, gevuld met chocolade truffel en chocolade cream cheese. Bedekt met ganache van melk chocolade en afgemaakt met een donkere chocolade drip. Voor decoratie nog bergen chocolaatjes, bessen en Oreo koekjes!!

Als je daar niet van gaat watertanden, dan weten wij het ook niet.

Bij Cupcake Buddy ben je aan het juiste adres voor een heerlijke (mini) taart met stijl!

Taarten bestellen en taarten bezorgen