Cupcakes Bestellen in Leeuwarden

Cupcake bestellen en cupcakes bezorgen

Cupcake Buddy maakt cupcakes bestellen makkelijk en snel

Verse cupcakes laten bezorgen in Leeuwarden? Bij Cupcake Buddy bestel je snel en eenvoudig cupcakes met vele verschillende smaken en toppings. Onze cupcakes zijn van authentieke thuisbakker kwaliteit en dagvers met passie gemaakt. Onze cupcakes en mini cupcakes smaken namelijk niet alleen geweldig, ze zien er ook heel bijzonder uit, want wij hebben de laatste cupcake trends, designs en kleuren.

Onze designer cupcakes en cupcakes op maat

Onze prachtige Basic Cupcakes zijn cupcakes met bewezen vaste designs perfect voor bij de koffie of thee, high teas, of in het weekend samen met je gezin of kleinkinderen. Je kunt bij Cupcake Buddy cupcakes ook op maat laten maken en bezorgen, want wij bakken deze Special Cupcakes precies zoals jij ze wilt bestellen of laat het aan onze fantasie over en wij bedenken iets unieks voor je. Onze cupcakes zijn dan ook perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, Pasen, gender reveal parties, baby showers, geboorte traktaties, Koningsdag en ga zo maar door. Ze staan ook prachtig op een taartstandaard of een etagère dus je kunt ze heel mooi uitstallen voor je gasten!

Verras iemand met een cupcake cadeautje!

Onze cupcakes worden prachtig verpakt in elegant versierde doosjes die je zo als cadeautje kunt laten bezorgen! Bloemetje sturen? Stuur eens een doosje Chocolate Love cupcakes! Verzorgd met bijvoorbeeld een lintje, touwtje, droogbloem of iets anders. Een feestje om te bestellen en iemand anders blij mee te maken.